Acasă > Raport

 

 

 

 

Platforma robotică  "Responder",  este folosită in majoritate la inspectarea conductelor sanitare si a celor cu diametrul marit. Avind o greutate de 650lb si un motor hidraulic de3.5HP Responderu-l poate calatori mai mult de o mila in conditii neprielnice inspectind zone altfel inaccesibile. Hi-Tec Pipe Rehabilitation foloseste Responderu-l la inspectarea conductelor intre 84" si 21 feet in diametru cu lungimea de peste o mile.

 

Inspecția Multi-Sensor
Tipical Responder-ul foloseste 6 senzori externali si este echipat cu un giroscop si un accelerometru, incapacitindul a determina cu acuritate inclinarea, circumferinta si axa lui directională. Un sistem de control Real Time compenseaza pentru deviatiile de pozitie si miscare a robotului producind imagini 3Dimensionale acurate a peretilor interiori.

Specificațiile Responderului:

  • Distanță desfaăsurare: 6,600 feet
  • Adincime Maximum: 500 feet
  • Viteza maximă: 30 feet / sec
  • Pină la 8 axe de miscare
  • Celulă de greutate pentru monitorizarea tensiunii umbilicale.
  • Sistem independent de auto ghidare.

Platforma Plutitoare:
Pentru conditii cu velocitatea marita, Hi-Tec Pipe Rehabilitation prezinta o platforma plutitoare stabila si controlabila  echipata cu aceias senzori electronici ca si  ai Responderului. Aceasta platforma este capabila de a se desfasura cu sau contra cursului apei pe aceias distanta de peste o mila colectind date CCTV si Sonar.

 

 

 

 

Responderul

 

 

 

Laserul 3Dimensional foloseste o tehnologie compet diferită si mult mai avansată decit traditionalul lases de profil, gener´┐Żnd informații mult mai acurate in legatura ovalității si coroziunii conductelor.

Raport
3D Laser

Broșuri
Inspecția Multi Snzor

Articole Educationale
Masuratori acurate de deviatii a conductelor.

AMBELE                          CCTV  si 3Dlaser folosite la inspectarea conductelor cu diametru mărit.

Despre Noi
Servicii
Carieră
Robotică
Senzori
Menajare Date
CCTV
Sonar
3D Laser
H2S Gaz